flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Вишгородського районного суду Київської області взяли участь в семінарі Національної школи суддів України на тему: «Істотні порушення вимог кримінального процесуального закону як підстави для скасування судового рішення судом апеляційної інстанції»

25 квітня 2017, 15:26

  24 квітня 2017 року судді Вишгородського районного суду Київської області Баличева М.Б. та Колярова І.Ю. з метою підвищення рівня кваліфікації, за програмою періодичного навчання суддів НШС України,  відвідали семінар тему: «Істотні порушення вимог кримінального процесуального закону як підстави для скасування судового рішення судом апеляційної інстанції», який проходив в Апеляційному суді міста Києва.

  Так, на семінарі підлягали обговоренню, зокрема питання істотних порушень вимог кримінального Кодексу України, підстав для скасування судового рішення, практика Верховного суду України з питань перегляду кримінальних справ з підстав неоднакового застосування норм кримінального права (ухвалення різних за змістом судових рішень) та порушення права на справедливий суд (судова практика ЄСПЛ щодо порушення вимог кримінального закону).

  За результатами проведеного семінару суддям Баличевій М.Б. та Котляровій І.Ю. видано сертифікати Національної школи суддів України.

 

  Прес-секретар Вишгородського районного суду Київської області