flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Доступність ознайомлення з матеріалами справи в суді - повідомлення

05 жовтня 2020, 10:31

  З метою економії та ефективності розподілу Вашого часу у Вишгородському районному суді Київської області обрано відповідальну особу за ознайомлення з матеріалами справ, які перебувають в провадженні судді.

  Відтепер, при подачі через інтеграційну рецепцію заяви про ознайомлення з матеріалами справи до організації ознайомлення буде долучатись відповідальна особа та супроводжувати Вас до моменту повернення справи після ознайомлення, що значно пришвидшить кінцевий результат поданої заяви.

  Особа відповідальна за ознайомлення – Ковшун Антоніна, 2 поверх, кабінет № 12.

  *Нагадуємо, що особи, які беруть участь у судовому провадженні, мають право знайомитись з матеріалами справ, робити з них витяги, знімати копії з документів долучених до справи, одержувати копії судових рішень.

  Отримати матеріали справи для ознайомлення Ви можете на підставі заяви (завантажити бланк) протягом робочого часу (розпорядок роботи суду).

  До заяви про ознайомлення зі справою Вам потрібно надати документ, що посвідчує особу/документ на підтвердження повноважень представника (якщо заява подається представником).

 

  Інформує прес-служба суду