flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пілотний проект інтеграційна рецепція в дії, впровадження найближчих планів. Окремі питання організації прийому документів

06 жовтня 2020, 12:50

  З грудня 2019 року у Вишгородському районному суді Київської області стартував пілотний проект «Інтеграційна рецепція суду». Основне завдання проекту полягає в покращенні рівня комунікації з користувачами судовими послугами та підвищенні рівня клієнтоорієнтовності.

  Реалізація такого проекту відбувається з урахуванням методологічних рекомендацій експертів Проекту ЄС «Право-Justice» Ініціативи «Модельні суди» та ТУ ДСА України в Київській області.

  Так, прийом позовних заяв, скарг, заяв громадян та представників підприємств, установ, організацій,  заяв про ознайомлення з матеріалами справ (архівних справ) та видачу копій судових рішень, виконавчих листів здійснюється в кабінеті  №3, відповідальним працівником - Коргун Катериною (контактний телефон – (04596) 26170), починаючи з 09-00 години.

  Для забезпечення виконання всіх завдань покладених на пілотний проект відповідальна особа Інтеграційної рецепції веде пряму комунікацію з користувачами судових послуг, з канцелярією та апаратом суду.

  Крім того, Інтеграційна рецепція забезпечує телефонну комунікацію з запитувачами інформації.

  За дев’ять місяців 2020 року через Інтеграційну рецепцію пройшло близько 16 677 документів вхідної кореспонденції.  

  В найблищий час за технічної специфікації Проекту ЄС «Право-Justice» Ініціативи «Модельні суди» та ТУ ДСА України в Київській області у Вишгородському районному суді планується розміщення та обладнання Інтеграційної рецепції в стратегічному місці для забезпечення максимального рівню комплексного та швидкого реагування на потреби користувачів суду.

  Попередній проект розміщення Інтеграційної рецепції

  З метою забезпечення високого рівню оперативності розгляду вхідної кореспонденції та підвищення рівня комунікації направленої на кінцевий результат  просимо завжди при подачі документів попередньо перевіряти наявність:

  • підпису;
  • дати подання документу;
  • додатків згідно з хронологічним порядком їх зазначення в заяві/клопотанні.

   Для оптимізації процесу видачі судових рішень/виконавчих листів просимо зазначати в заяві контактний телефон.

 

  Інформує прес-служба суду