flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільний захід апарату суду зі службою судової охорони

06 жовтня 2020, 17:56

  Сьогодні відбувся спільний захід працівників апарату суду та служби судової охорони щодо спільної комунікації у процесі управління безпековими ризиками, охорони праці та  комунікації з представниками ЗМІ і журналістами.

  Учасникам заходу було презентовано посібник  Проекту ЄС «Право-Justice» Ініціативи «Модельні суди» «Особиста безпека суддів та працівників апарату суду» та висвітлено, зокрема питання: комплексного заходу, прикладів дій у надзвичайних ситуаціях та рекомендації запропоновані в посібнику щодо забезпечення особистої безпеки.

  Система правил і заходів, які забезпечують безпечну роботу  в суді є надважливою та регулярно висвітлюється апарату суду, що не стало виключенням і на даному заході.

 Забезпечення створення належних умов перебування представників ЗМІ та журналістів в суді це завдання прес-центру, однак забезпечення максимального результату ефективного виконання завдань не можливе без прямої комунікації з апаратом суду та службою судової охорони, в зв’язку з чим на спільному заході також було обговорено основні питання такої комунікації.

 

  Основа  всіх соціальних процесів - комунікація, вона включає як зовнішню так і внутрішню комунікаційні програми. Реалізація внутрішніх заходів направлена на забезпечення виконання завдань покладених на зовнішню комунікацію з користувачами судових послуг, а всі заходи проводяться виключно з метою впровадження поставлених цілей комунікаційної стратегії в рамках підвищення клієнтоорієнтованості.

             

  Інформує прес-служба суду