flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді почали діяти тимчасові карантинні обмеження строком до 28 лютого 2021 року

11 січня 2021, 17:05

  Розпорядженням «Про тимчасові заходи з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» з 11 січня по 28 лютого 2021 року у Вишгородському районному суді Київської області запроваджено наступні тимчасові обмеження:

  • припинено проведення особистого прийому громадян канцелярією суду та архівом, з метою обмеження доступу відвідувачі до приміщень суду та враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо одночасного перебування великої кількості осіб у групах, співробітникам служби судової охорони допускати до суду по одній особі, встановивши наступний графік прийому громадян: протягом усього робочого дня відповідно до графіку роботи суду без особистого прийому, обмін документацією здійснювати через скриньки, розміщені на посту охорони: понеділок - четвер з 10-00 год. – 16-00 год., п’ятниця з 10-00 год. – 13-00 год.  Видача процесуальних судових рішень, які набрали законної сили, відбуватиметься на четвертий робочий день, за наявності відповідної заяви залишеної в скриньці та/або направленої на електронну адресу суду (inbox@vsh.ko.court.gov.ua ), поштову адресу суду із зазначенням зворотніх засобів зв’язку (мобільних телефон, електронна адреса). Щодо реєстрації та руху заяв можливо буде дізнатися за телефонами: (04596) 26170, (04596) 54339;

 

  • припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

 

  • обмежено допуск осіб, які не є учасниками судових засідань;

 

  • обмежено доступ до приміщення суду з явними ознаками респіраторних захворювань незалежно від їх процесуального статусу.

 

    Допуск до приміщення суду учасників судових засідань здійснюється виключно у захисних масках та після  проведення термометрії.

 

    З  текстом розпорядження можна ознайомитись за посиланням.

 

    Інформує прес-служба суду