flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено строк дії карантинних обмежень в суді

24 лютого 2021, 17:12

  У Вишгородському районному суді Київської області з 11 січня 2021 року діють наступні тимчасові обмеження:

припинено проведення особистого прийому громадян канцелярією суду та архівом, з метою обмеження доступу відвідувачі до приміщень суду та враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо одночасного перебування великої кількості осіб у групах, співробітникам служби судової охорони допускати до суду по одній особі, встановивши наступний графік прийому громадян: протягом усього робочого дня відповідно до графіку роботи суду без особистого прийому, обмін документацією здійснювати через скриньки, розміщені на посту охорони: понеділок - четвер з 10-00 год. – 16-00 год., п’ятниця з 10-00 год. – 13-00 год.  Видача процесуальних судових рішень, які набрали законної сили, відбуватиметься на четвертий робочий день, за наявності відповідної заяви залишеної в скриньці та/або направленої на електронну адресу суду (inbox@vsh.ko.court.gov.ua ), поштову адресу суду із зазначенням зворотніх засобів зв’язку (мобільних телефон, електронна адреса). Щодо реєстрації та руху заяв можливо буде дізнатися за телефонами: (04596) 26170, (04596) 54339;

припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

обмежено допуск осіб, які не є учасниками судових засідань;

обмежено доступ до приміщення суду з явними ознаками респіраторних захворювань незалежно від їх процесуального статусу.

   Допуск до приміщення суду учасників судових засідань здійснюється виключно у захисних масках та після  проведення термометрії.

  Текст розпорядження голови Вишгородського районного суду Київської області «Про тимчасові заходи з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» від 11 січня 2021 року за посиланням.

  24 лютого 2021 року строк дії карантинних обмежень продовжено до 30 квітня 2021 року.

  Текст розпорядження голови Вишгородського районного суду Київської області «Про тимчасові заходи з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» від 24 лютого 2021 року за посиланням.

 

  Інформує пресслужба суду