flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вишгородський районний суд спільно з Радою адвокатів області презентували службу волонтерів на конференції модельних судів

14 квітня 2021, 16:26

  14 квітня 2021 року Вишгородський районний суд Київської області долучився до конференції менторів волонтерських сервісів в судах Ініціативи «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право-Justice».

  Під час конференції учасники нової фази Ініціативи мали змогу ознайомитись з практикою впровадження волонтерських сервісів Литовськими колегами та учасниками нової фази Ініціативи.

  В рамках конференції помічник голови суду та прессекретар Вишгородського районного суду Київської області Вікторія Ніколаєнко спільно з керівником пресслужби Ради адвокатів Київської області Сергієм Козловим презентували напрацювання по впровадженню волонтерського сервісу та поділились баченням подальших кроків втілення «Служба волонтерів у Вишгородському районному суді Київської області».

  Крім того, в режимі online відбулось підписання Меморандумів про співпрацю Вінницьким міським судом Вінницької області та Хмельницьким міськрайонним судом Хмельницької області.

  З чим ми їх вітаємо.

  Нагадуємо, що 08 квітня 2021 року  Вишгородський районний суд Київської області спільно з Радою адвокатів Київської області підписали меморандум про співпрацю по впровадженню волонтерських сервісів для вразливих категорій користувачів суду на основі менторної ідеї створення служи Ініціативою «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право-Justice».

 

  Інформує пресслужба суду