flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у стрілянині в центрі міста обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

08 липня 2021, 08:43

  07.07.2021 року до Вишгородського районного суду Київської області надійшло клопотання  від Вишгородського РУП ГУНП в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою  стосовно підозрюваного О.  за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною  4 статті 296 Кримінального кодексу України.

  Слідчий суддя Вишгородського районного суду Київської області відмовив у задоволені клопотання Відділу поліції та обрав більш м’який запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з використанням електронних засобів контролю.

  Відеозапис трансляції розгляду клопотання доступний за ПОСИЛАННЯМ.

  Інформуємо, що обов’язок доведеності та обґрунтованості клопотань в рамках кримінальних проваджень при досудовому розслідуванні покладається за діючими нормами кримінального процесуального законодавства на слідчого та прокурора.

  Слідчий суддя при розгляді клопонь здійснює в порядку передбаченому Кримінальним процесуальним кодексом України судовий контроль за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

 

  Інформує пресслужба суду