flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем юриста!

07 жовтня 2022, 15:30

       8 жовтня кожного року традиційно вважається професійним святом людей, які пов’язали своє життя з юриспруденцією, які взяли на себе професійні та моральні обов’язки з відстоювання та захисту правових цінностей, прав людини, побудови правової держави з принципами демократизму.

Юридична професія має неймовірне значення для держави та суспільства, що постійно рухається до європейських демократичних цінностей. Саме тому День юриста є днем неоцінимих людей, які, виконуючи різні ролі у правовому житті нашої держави, безумовно та беззаперечно кожного дня працюють на те, щоб Україна була демократичною та правовою державою з людино орієнтованим напрямком розвитку.

З цієї нагоди Вишгородський районний суд Київської області щиро вітає з професійним святом всіх людей, які пов’язані із складною та надзвичайно важливою юридичною професією!

Не зважаючи на складні часи та важкі випробовування, перед якими опинилася національна правова система з усією юридичною спільнотою, бажаємо вам успіхів у кар’єрі, професійного зростання, натхнення, сил та наснаги з прагненням до самовдосконалення. Нехай ваша спільна та складна робота не тільки приносить задоволення, але і кожного дня наближає нашу державу до перемоги, у тому числі на юридичному фронті, над підступним ворогом – російською федерацією, для якої правовий нігілізм є основою життя.

Саме тому нехай ваша професійність та стійкість при виконанні обов’язків буде беззаперечним доказом того, що Україна не тільки безумовно переможе у боротьбі за свою незалежність та свободу, але і справедливо займає місце серед вільних, демократичних та цивілізованих країн.

Віримо та працюємо на перемогу! Слава Україні! З Днем юриста!