flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Твоя безпека - наша робота"

03 листопада 2022, 09:07
Вишгородський районний суд Київської області інформує, що 29 вересня 2022 року в Україні стартувала спільна ініціатива Служби судової охорони (ССО) і Консультативної місії ЄС (КМЄС) в Україні - інформаційна кампанія "Твоя безпека - наша робота".
 
Кампанія створена для представників юридичної спільноти (зокрема, адвокатів, суддів, прокурорів), а також звичайних громадян, які взаємодіють з різними органами судової влади по всій Україні.
 
З метою якісної організації проведення інформаційної кампанії та застосовуючи стратегію єдиного голосу у приміщенні Вишгородського районного суду Київської області було розміщено спеціальну інсталяцію "Куб", в якій розміщено чотири тематичні зони.
 
Зазирнувши всередину через спеціальні шпарини даної інсталяції, відвідувачі суду можуть ознайомитися із результатами щоденної роботи Судової охорони.
 
Зокрема, там представлені предмети, які працівники ССО вчасно виявили та вилучили у відвідувачів судових установ та правила, навколо яких побудована комунікаційна кампанія з інфографікою результатів роботи Служби охорони упродовж 2022 року.