flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Збройних Сил України!

06 грудня 2022, 14:34

6 грудня 1993 року Постановою Верховної Ради України було встановлено національне професійне свято - День Збройних Сил України.

Сьогодні, 6 грудня 2022 року, це свято має величезне значення для української державності та нашого народу, оскільки Збройні Сили України стали не лише професійним військовим формуванням, але і символом свободи, незалежності та незламності Українського народу, а також фундаментом безпечного та вільного майбутнього.

Вишгородський районний суд Київської області вітає з Днем Збройних Сил України всіх, хто кожного дня, ризикуючи власним життям, бореться за незалежність та самостійність нашої держави, а також за вільне та мирне майбутнє наших дітей і всього світу.

З цієї нагоди Вишгородський районний суд Київської області також хоче висловити безмежну подяку за вашу титанічну працю, героїзм, мужність та сміливість, що врятували не тільки життя багатьох українців, але і весь світ з його демократичними цінностями і ідеями.

Нехай всі загрози проходять повз ваше життя та здоров'я, нехай сили не покидають ваше тіло, а мужність і героїзм - ваш бойовий дух. Українській народ пишається вами та вдячний за кожен день, прожитий у вільній та незалежній державі.

З Днем Збройних Сил України! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!