flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівника суду!

15 грудня 2022, 10:20

Враховуючи роль судів у забезпеченні захисту прав і свобод людини і громадянина, в утвердженні принципу верховенства права та розвитку і зміцненні України як демократичної, правової держави Указом Президента України від 08.12.2000 року було встановлено професійне свято - День працівників суду, яке відзначається щорічно 15 грудня.

За цей час судова система України багато разів перебудовувалася, переживала різні складнощі, але вистояла, довівши тим самим, що вона гідна відповідати європейським та демократичним стандартам правосуддя.

Але весь цей складний та тернистий шлях національної Феміди був би неможливий без людей. Людей, які працюючи у судах та не зважаючи на всі труднощі, кожного дня роблять все можливе та залежне від них для того, щоб судова система не зупинялася та продовжувала працювати для захисту прав громадян та забезпечення правопорядку. А зараз робота кожного працівника суду - це вклад у наближення перемоги нашої держави над ворогом, якому не відомо поняття правосуддя та прав людини.

З цієї нагоди Вишгородський районний суд Київської області вітає всіх працівників судової системи та бажає терпіння, успіхів, кар'єрного зростання та мирного неба над головою. Ваша неоціненна робота є саме тією першопричиною, що змінює якість нашого життя, наближаючи нас до перемоги та передових світових стандартів.

З Днем працівника суду!