flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено інформаційно-ознайомчий захід для студентів першого курсу

30 жовтня 2023, 17:07

30.10.2023 року Вишгородським районним судом Київської області разом з Вишгородським РУП ГУНП в Київській області, Вишгородською окружною прокуратурою було проведено інформаційний захід для студентів першого курсу Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Під час заходу студенти мали можливість ознайомитися з порядком діяльності органів поліції, прокуратури та суду, дізнатися про особливості забезпечення правопорядку на території Вишгородського району Київської області завдяки діяльності працівників поліції, почути про практику розслідування кримінально-караних діянь та специфіку функціонування органів прокуратури, а також спостерігати окремі елементи здійснення судочинства.
 
За результатами проведеного заходу студенти обговорили з представниками органів поліції, прокуратури, суду цікаві та проблемні практичні питання, що виникають під час діяльності відповідних органів влади. Крім того, студенти отримали всю необхідну інформацію для подальшого вибору своєї майбутньої спеціалізації в межах юридичної професії.