flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинувальний акт щодо замаху на вбивство жінки у селі Нижня Дубечня призначено до судового розгляду на 11.06.2021 року на 14:50 годин

04 червня 2021, 10:54

  Зважаючи на підвищений суспільний інтерес до кримінального провадження № 363/1739/21 відносно обвинуваченого Особи 1 за вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 15 частиною 1 статті 115 КК України (замах на умисне вбивство) додатково інформуємо, що в підготовчому засіданні від 2 червня 2021 року судом призначено кримінальне провадження до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 11 червня 2021 року на 14:50 годин.

  Цивільний позов та заяву про уточнення цивільного позову потерпілої долучено до матеріалів кримінального провадження для розгляду по суті.

  У клопотанні сторони захисту, щодо зміни раніше обраної міри запобіжного заходу – тримання під вартою на домашній арешт та витребування документів – відмовлено.

  Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 2 серпня 2021 року включно.

  Клопотання сторони захисту, щодо проведення медичного обстеження задоволено частково та зобов’язано директора Філії ДУ «Центр охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України» в м. Києві та Київській області невідкладно забезпечити проведення медичного обстеження обвинуваченого для встановлення стану здоров’я, та, за потреби, забезпечити його лікування відповідно до поставленого діагнозу.

  Також інформуємо, що суд відмовив у задоволені клопотання сторони захисту, щодо здійснення розгляду кримінального провадження у закритому судовому засіданні.

  Резервні дати судового розгляду - 5 липня 2021 року о 15:00 годин та 14 липня 2021 року о 14:20 годин.

 

  Ознайомитись зі списком справ, призначених до розгляду Вишгородським районним судом Київської області Ви можете за ПОСИЛАННЯМ.

 

 Прохання до журналістів, представників ЗМІ та ГО враховувати вимоги частини 6 статті 27 Кримінального процесуального кодексу України (гласність і відкритість судового провадження та повне фіксування технічними засобами судового засідання і процесуальних дій) щодо необхідності отримання дозволу суду на фото-, відео зйомку та трансляцію по радіо, ТБ, в інтернеті.

  Відповідні заяви підлягають подачі до початку судового засідання. Детальніше за ПОСИЛАННЯМ

  Порядок взаємодії Вишгородського районного суду Київської області з журналістами та представниками засобів масової інформації доступний для ознайомлення за ПОСИЛАННЯМ.

 

  Інформує пресслужба суду