flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Часткова реконструкція приміщення суду! З 13 травня 2021 року розпочинаються ремонтні роботи

12 травня 2021, 16:35

 З 13 травня 2021 року в рамках втілення модельних рішень Ініціативи «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право-Justice» розпочинається часткова реконструкція приміщення Вишгородського районного суду Київської області.

  Нагадуємо, що з вересня 2019 року в рамках реалізації реформ в секторі правосуддя та втілення ідеї створення моделі зразково суду Проектом ЄС «Право-Justice» спільно з партнерами Проекту Консультативною місією Європейського Союзу, Вищою радою правосуддя, Державною судовою адміністрацією України, Вишгородський районний суд Київської області обрано для участі в Ініціативі «Модельні Суди».

  Так, за  технічної специфікації Ініціативи «Модельні суди» Проекту ЄС «Право-Justice» та ТУ ДСА України в Київській області відбудеться обладнання Інтеграційної рецепції в стратегічному місці для забезпечення максимального рівню комплексного та швидкого реагування на потреби користувачів суду, в тому числі осіб з обмеженими можливостями.

  Крім того, відбудеться повна реконструкція холу на першому поверсі, включаючи зали судового засідання № 1 та № 2. В зв’язку з чим, судові засідання будуть проводитись в залах судового засідання № 3 та № 5. Зала судового засідання № 4 звільняється для проходу учасників справ та працівників суду.

  Проведення відеоконференцій між судами тимчасово призупиняється в зв’язку з відсутністю технічних можливостей для їх проведення.  

  Вхід до приміщення суду відбуватиметься з запасного входу заднього двору будівлі. Відповідні оголошення та ознакування додатково будуть розміщені біля центрального входу.

  Попередня дата закінчення ремонтних робіт – 07 червня 2021 року.

  Просимо вибачення за тимчасові незручності.

  За детальною інформацією просимо звертатись за тел.: (04596)-22-710 (керівник апарату суду), (04596)-26-170 (канцелярія у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення), (04596)-54-339 (канцелярія у цивільних та адміністративних справах)

 

  Інформує пресслужба суду