flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прохання суду до державних органів району щодо відправки вихідної кореспонденції

19 листопада 2020, 10:32

  Вишгородський районний суд Київської області оголошує прохання про інформування державними органами району активних електронних адрес з метою налагодження відправки вихідної кореспонденції судом.

  Електронні адреси просимо направляти на inbox@vsh.ko.court.gov.ua .

  Так, у суді продовжує діяти розпорядження про тимчасове призупинення відправки засобами поштового зв’язку:

  • запитів, необхідних запитів, необхідних для забезпечення розгляду справ (в тому числі для вирішення питання про відкриття провадження у справі);
  • судових повісток (у тому числі направлення учасникам процесу ухвал про відкриття провадження з копією позовної заяви та додатками до неї);
  • копій судових і процесуальних рішень тощо.

  Починаючи з 14 вересня 2020 року Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Київській області 2 рази надавались марки на відправку вихідної кореспонденції засобами поштового зв’язку, однак з урахуванням черговості відправок та безперервного поповнення обсягу вихідної кореспонденції, наданий обсяг марок не може забезпечити належного рівня забезпечення потреб відправок.

  З метою забезпечення ефективності використання наявних марок судом прийнято рішення здійснювати відправку вихідної кореспонденції державним органам виключно з використанням електронної пошти.

  На підставі наявної проблематики забезпечення марками та реалізації програми ефективного розпорядження наявними ресурсами судом також прийнято рішення звернутись до державних органів з відповідними зверненнями з проханнями надати активні електронні адреси для забезпечення належної комунікації в рамках розгляду справ судом.

  Запровадження альтернативного методу обміну вихідною кореспонденцією між державними органами та судом де факто призведе до економії затрат на поштові відправлення, що є пріоритетним в рамках ефективності розподілу наявних ресурсів в суду на сьогодні.

  Відправка поштової кореспонденції засобами поштового зв’язку буде відновлено після належного забезпечення суду поштовими марками.

  За подальшими змінами способу відправки вихідної кореспонденції судом слідкуйте на веб-порталі в розділах «Новини» / «Повідомлення для учасників справ та відвідувачів суду» та сторінці суду у Facebook.

  За додатковою інформацію звертайтесь за телефоном (04596)-22-710 .

 

  Інформує прес-служба суду