flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Вишгородського районного суду долучились до семінару «Авторитет судової влади: доброчесність та компетентність суддів, як основні елементи довіри до суду»

29 березня 2018, 16:53

  27-28 березня 2018 року в місті Львові місцевого регіонального відділення Національної школи суддів України проходив семінар для суддів місцевих судів на тему: «Авторитет судової влади: доброчесність та компетентність суддів, як основні елементи довіри до суду». До даного семінару долучились також судді Вишгородського районного суду Київської області Ірина Котлярова та Марина Баличева.

  Упродовж двох днів семінару судді мали змогу поспілкуватись, зокрема з доцентами факультетів Львівського національного університету імені Івана Франка Різником Сергієм, заступник декана юридичного факультету, Білостоцьким Степаном, Дахнієм Андрієм; Маркусом Ролофсом радником з питань верховенства права Консультативної місії Європейського Союзу та Ураловою Ольгою психологом, психотерапевтом, волонтером Кризової психологічної служби м. Львова.

  Крім того, слухачі прослухали лекції на теми: гарантії незалежності суддів, українські корені конституціоналізму та  компетентність суддів у сфері конституційного права.  

  Так, учасники семінару розглядали історичні та соціальні аспекти авторитету суду, дискутували про питання, зокрема меж забезпечення безпеки суду та внутрішньої комунікації судової влади, навчались керувати стресом.

 

  Інформує прес-служба суду