flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

29 березня 2018 року до Вишгородського районного суду Київської області завітали експерти Проекту ЄС «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні (ПРАВО)»

29 березня 2018, 17:19

  На сьогодні проект ЄС «ПРАВО» перебуває на стадії планування своєї діяльності на наступні три роки. Одним із напрямків роботи в рамках Компоненту 2 Проекту «Судова влада» є автоматизація та стандартизація бізнес-проектів.

  Так, з метою планування роботи проекту у цьому напрямку 29 березня 2018 року до Вишгородського районного суду Київської області завітали міжнародні експерти ЄС «ПРАВО» Марі-Франсуаз Вердан, суддя, голова Національного суду Франції з права на притулок та Реда Молієне, голова Національної судової адміністрації Литовської Республіки.

  Відповідно до запланованої програми візиту голова Вишгородського районного суду Київської області Ірина Котлярова розповіла про роботу суддівського корпусу суду, а також апарату суду, звернувши увагу експертів як на позитивні здобутки, так і на окремі проблемні моменти. Крім того, заступником керівника апарату суду Смілянець Альоною експертам було надано інформацію щодо функціонування системи діловодства в суді, зокрема формування статистичних карток та порядку реєстрації справ та заяв.

  Додатково експерти приділяли особливу увагу питанням стану належності оснащення будівля суду та обговоренню шляхів покращення умов перебування учасників справ та відвідувачів в приміщенні суду.

  Сподіваємось, що обговорення проблемних питань під час сьогоднішньої зустрічі, допоможе експертам проекту ЄС «ПРАВО» у напрацюванні рекомендацій для ефективного здійснення подальшої реформи в Україні.

 

  Подібні заходи у налагодженні співпраці між європейськими країнами є надважливими, оскільки спільні зусилля завжди ефективніші!

 

  Інформує прес-служба суду