flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вишгородському районному суді пройшла зустріч в рамках створення моделі зразкового суду Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції і правосуддя в Україні (ПРАВО-JUSTICE)»

20 вересня 2018, 10:08

  В рамках реалізації реформ в секторі правосуддя та втілення ідеї створення моделі зразково суду 19 вересня 2018 року до Вишгородського районного суду Київської області завітали експерти Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції і правосуддя в Україні (ПРАВО-JUSTICE)».

  Експерти проекту презентували бачення реалізації одного зі складових компонентів Проекту, що полягає в обранні декількох судів в Україні, на базі яких будуть створені модельні суди («The Model court of the Ukrainian Judiciary»).

  Так, на разі такий модельний суд вбачається у Вишгородському районному суді Київської області.

  На зустрічі підлягали обговоренню, зокрема питання безпеки суду, удосконалення надання судових послуг та бачення учасниками зустрічі в перспективі подальшої співпраці при втіленні проекту в реальність.

  Від Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції і правосуддя в Україні (ПРАВО-JUSTICE)» участь у зустрічі взяли головний міжнародний експерт Проекту Анна Адамська, міжнародні експерти Проекту Марі-Франсуаз Вердан та Даріуш Сєліцкий, національний експерт Проекту Денис Пащенко, перекладач Сімона Тевольде.

  Вишгородський районний суд Київської області представляла голова суду Ірина Котлярова.

 

  Інформує прес-служба суду