flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закінчилось анонімне он-лайн голосування за роботи проекту «Судова замальовка»

31 жовтня 2018, 13:58

Закінчилось анонімне он-лайн голосування за роботи проекту «Судова замальовка»

 

24 жовтня 2018 року у Вишгородському районному суді Київської області відбулись заходи для учнів 10 класів Вишгородської районної гімназії «Інтелект» та стартував проект «Судова замальовка», метою якого є звернення увагу громадськості на роль, яку відіграє суд у впровадженні європейських традицій та культури висвітлення суспільно значимих подій.

Роботи учасників проекту були представлені в арт-виставці в приміщенні Вишгородського районного суду Київської області, де за допомогою QR-коду всі бажаючі мали змогу проголосувати за вподобану роботу в період з 24 жовтня 2018 року по 31 жовтня 2018 року.

До он-лайн голосування за роботи проекту «Судова замальовка» долучилося більше 300 громадян, які і визначили переможця конкурсу. Результати голосування будуть оприлюдненні для учасників проекту 02 листопада 2018 року в приміщенні Вишгородського районного суду Київської області. Всі учасники будуть нагородженні грамотами, а переможець отримає «День із суддею», де матиме змогу відвідати відкриті судові засідання та познайомитись з робою складу суду .

 

 

Вишгородський районний суд за формування правової свідомості у молоді району!

 

Прес-служба Вишгородського районного суду Київської області