flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки результатів анонімного опитування відвідувачів місцевих судів

22 жовтня 2019, 10:34

Громадською організацією «Громадська платформа» за підтримки програми USAID «Нове правосуддя» впродовж серпня 2019 року в судах Київської області було проведено анонімне анкетування відвідувачів місцевих судів Київської області за проектом «Підвищення підзвітності судової гілки влади та ефективності її роботи через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звіту (КГЗ)».

Під час дослідження громадянам ставилися запитання по доступності суду, зручності та комфортності перебування у суді, повноти та якості отриманої інформації, роботи працівників апарату суду, дотримання строків судового розгляду, роботу судді (неупередженість, незалежність суддів та дотримання процедури розгляду), оцінка доступності та обґрунтованості судових рішень.

21 жовтня 2019 року в приміщенні Вишгородського районного суду Київської області відбулася нарада у форматі «Круглого столу» присвячена обговоренню результатів опитування учасників судових проваджень  використанням методології карток громадського звітування.

У нараді взяли участь представник ГО «Громадська платформа» Людмила Савченко, керівник апарату суду Леся Паланичко та працівники апарату відповідного суду.

В рамках «Круглого столу» було обговорено  результати проведеного опитування відвідувачів місцевих судів Київської області та доведено до відома працівників апарату відповідного суду опрацьовані соціологами результати даного опитування.

Приємним є те, що всі респонденти Вишгородського районного суду Київської області достатньо високо оцінюють рівень роботи відповідного суду.

Вишгородський районний суд Київської області щиро дякує всім громадянам, які прийняли участь в анкетуванні! Ваша думка є дуже важливою у визначенні рівня функціонування суду та покращення його іміджу.

    

Інформує прес-служба суду