flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Вишгородського районного суду Київської області взяла участь у семінарі-тренінгу для суддів-спікерів на тему: “Зв’язки з громадськістю в судах”.

27 листопада 2019, 14:07

26 листопада 2019 року заступник керівника апарату Вишгородського районного суду Київської області Альона Смілянець взяла участь у семінарі – тренінгу для суддів – спікерів на тему «Зв’язки з громадськістю у судах», організований за ініціативою Ради суддів України у співпраці з Консультативною місією Європейського Союзу та  Національною школою суддів України.

Вітальними словами семінар розпочали начальник відділу підготовки суддів Національної школи суддів України, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України Іван Балаклицький, суддя Львівського окружного адміністративного суду, екс-голова комітету Ради суддів України з питань комунікації (зокрема зі ЗМІ) Олександр Сасевич, радники зі стратегічних комунікацій КМЄС Хассе Ресенбро (Данія) та Ільмар Кахро (Естонія),  представник прес-служби Ради суддів України Ольга Какауліна.

Експертами на заході були Олександр Сасевич, Хассе Ресенбро, Ільмар Кахро та Ольга Какауліна, які нагадали основні завдання судді-спікера, розглянули питання щодо співпраці з відділом комунікацій/прес-секретарем суду та принципи налагодження плідної співпраці зі ЗМІ, а також типові тактики, які застосовують журналісти. Під час семінару-тренінгу було обговорено основні кроки для налагодження зв’язків з громадськістю, висвітлення резонансних судових справ, ознайомились з антикризовим менеджментом суду та роботою з інформаційними викликами.

Даний захід допоміг учасникам набути практичних навичок і стати менш вразливими до зовнішнього тиску та потенційного впливу несприятливих факторів на їх професійну діяльність.

Інформує прес-служба суду