flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вишгородському районному суді Київської області змінено графік організації прийому та видачі документів

05 грудня 2019, 15:14

В  рамках реалізації реформ в секторі правосуддя та втілення ідеї створення моделі зразково суду  Проектом ЄС «PRAVO-JUSTICE» спільно з партнерами Проекту Консультативною місією Європейського Союзу, Вищою радою правосуддя, Державною судовою адміністрацією України, Вишгородський районний суд Київської області обрано для участі в Ініціативі «Модельні Суди».

Одним із напрямків діяльності ЄС «PRAVO-JUSTICE» є реалізація Ініціативи «Модельні Суди», яка має на меті підвищення якості обслуговування клієнтів, покращення комунікації, у зв’язку із чим, з метою покращення громадянам користування послугами судової системи,  у Вишгородському районному суді Київської області експериментально змінено графік організації прийому та видачі документів.

Так, прийом позовних заяв, скарг, заяв громадян та представників підприємств, установ, організацій,  заяв про ознайомлення з матеріалами справ (архівних справ) та видача копій судових рішень, виконавчих листів здійснюватиметься в КАБІНЕТІ №3, відповідальним працівником - Коргун Катериною Романівною (контактний телефон – (04596) 26170), починаючи з 09-00 години.

Вишгородський районний суд Київської області також розгляне додаткові корисні пропозиції та поради щодо оптимізації, підвищення ефективності роботи суду з питань отримання/видачі судових документів та прийому громадян.

 

Додаткова інформація:

 

РЕЖИМ РОБОТИ

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Понеділок-Четвер з 08-30 до 17-30

П’ятниця З 08-00 до 15-45

Обідня перерва з 13-00  до 13-45

 

 

ГРАФІК ОРГАНІЗАЦІЇ ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ КАБІНЕТУ №3

контактний телефон (04596) 26170

 

Прийом/видача документів:  

Понеділок-Четвер з 09-00 до 17-00

П’ятниця З 09-00 до 15-00

Обідня перерва з 13-00  до 13-45

 

1. Прийом позовних заяв, скарг, заяв громадян, їх представників та представників підприємств, установ, організацій, клопотань, подань органів дізнання, слідчого, прокурора

Понеділок-Четвер з 09-00 до 17-00

П’ятниця З 09-00 до 15-00

 

2. Прийом заяв про ознайомлення з матеріалами справи (архівними справами)

Понеділок-Четвер з 09-00 до 17-00

П’ятниця З 09-00 до 15-00

 

3. Видача копій судових рішень, виконавчих листів за заявами громадян та представників юридичних осіб

Здійснюється через  3 (три)

робочих дні

з дня подачі відповідної заяви

 

ВАЖЛИВО!  Прийом позовних заяв, заяв, скарг, клопотань  тощо, а також видача копій судових рішень, виконавчих листів  здійснюється лише за наявності документа, який посвідчує особу та/або її повноваження, в якості представника.

Видача на ознайомлення матеріалів судових справ та справ, які знаходяться в архіві суду,  здійснюється щодня протягом робочого дня апарату суду та лише за наявності документа, який посвідчує особу та/або її повноваження, в якості представника.

Для оптимізації процесу видачі судових рішень/виконавчих листів просимо зазначати в заяві контактний телефон.

Особистий прийом громадян Голова Вишгородського районного суду Київської області та керівник апарату районного суду здійснюють виключно з питань організаційної діяльності суду.

 

Інформує прес-служба суду