flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! З 01 січня 2020 року розпочато черговий етап подання суб’єктами декларування щорічних електронних декларацій за 2019 рік.

13 січня 2020, 12:44

Згідно інформаційного повідомлення, розміщеного на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції за посиланням:

https://nazk.gov.ua/uk/novyny/do-uvagy-sub-yektiv-deklaruvannya-6/

Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що з 01 січня 2020 року розпочався черговий етап подання щорічний декларацій за 2019 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Під час заповнення декларацій важливо враховувати зміни, пов’язані із застосування оновленого антикорупційного законодавства.

Національне агентство на своєму веб-сайті постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларацій.

Так, на сайті НАЗК розміщені:

  • роз’яснення щодо заповнення декларацій у 2020 році;
  • інформаційна довідка щодо розширення кола суб’єктів декларування;
  • щодо внесення в декларацію унікального номера запису в Єдиному державному демографічному реєстрі;
  • загальні відомості при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування;
  • відповіді на поширенні запитання.

Суб’єктам декларування необхідно завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Перед початком роботи з Реєстром декларацій переконайтеся у наявності усієї необхідної інформації ля заповнення декларацій.

Технічна допомога щодо роботи Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування:

+38 (044)200-06-94 або e-mail: support@nazk.gov.ua

Графік роботи технічної допомоги:

Понеділок – четвер з 09-00 години до 18-00 години

Обідня перерва з 13-00 години до 13-45 години

П’ятниця з 09-00 години до 16-45 години.

Крім цього, на веб-сайті Національного агентства діє електронна форма для повідомлення про помилки під час роботи з декларацією «Технічна допомога».

 

Інформує пресслужба суду