flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено судовий розгляд у справі про умисне вбивство

05 лютого 2020, 21:14

05 лютого 2020 року у  Вишгородському районному суді Київської області відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні відносно осіб, які обвинувачуються  у вчиненні злочину, передбаченому п.7 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство з хуліганських мотивів).

 

Інформаційно: троє чоловіків обвинувачуються у тому,  що 21 липня 2019 року в місті Славутич Київської області вони напала на чоловіка та під час бійки,  двоє з них утримували потерпілого між собою та не даючи останньому змоги захищатись, третій наніс удар ножем в життєво важливий орган потерпілого, а саме в шию, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї.  Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

 

Колегія суддів Вишгородського районного суду Київської області завершила підготовче засідання у даному кримінальному провадженні  та ухвалила призначити судовий розгляд справи на  14 лютого 2020 року о 13 годині 40 хвилин. Крім того, двом обвинуваченим продовжено строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці.

 

 

Інформує прес-служба суду