flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вишгородському районному суді Київської області проведено спільний захід з Службою судової охорони в м. Києві та Київській області щодо безпеки в надзвичайних ситуаціях

10 лютого 2020, 14:26

У Вишгородському районному суді Київської області відбувся захід присвячений безпеці працівників суду та відвідувачів суду в надзвичайних ситуаціях та дотриманню протипожежної безпеки, зокрема:

  • щодо дій під час пожежі;
  • ознайомлено з порядком евакуації;
  • щодо правил поводження під час озброєного нападу;
  • дії під час телефонних дзвінків і листів погрозливого або хуліганського змісту.

Відповідальна особа за протипожежний стан адміністративного будинку суду заступник керівника апарату суду Смілянець А.В. представила відповідну відеопрезентацію та зауважила на постійному контролі за експлуатацією електроприладів та обладнання.

Крім того, командиром підрозділу ТУ Служби судової охорони в Київській області Бондаренком В.М. представлено звіт про проведено роботу першого взводу підрозділу охорони ТУ Служби судової охоронив у м. Києві та  Київській області.

Так, упродовж періоду з 01.01.2020 по 31.01.2020 Вишгородський районний суд Київської області відвідало 2071 особи. На тимчасове зберігання відвідувачами суду було передано: 16 газових балончиків, 16 складних ножів, 2 пристрої для відстрілу гумовими кулями. Випадків порушення службової дисципліни, неналежного носіння однострою, негативного ставлення до покладених обов’язків серед особового складу першого взводу підрозділу охорони не було.

Даний захід був проведений з метою здобуття знань,  підвищення обізнаності про порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

Інформує прес-служба суду