flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вишгородський районний суд Київської області розглянув клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою неповнолітньому підозрюваному

25 травня 2020, 14:29

25 травня 2020 року у  Вишгородському районному суді Київської області відбувся розгляд клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно неповнолітнього, які обвинувачується  у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 115, ч.2 ст. 296 КК України.

Інформаційно: 22 травня 2020 року близько 03 години в місті Вишгород Київської області між групою молодих осіб, серед яких були неповнолітні з одного боку та двома дорослими чоловіками з іншого боку, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, з приводу зробленого зауваження останніх щодо аморальної поведінки, сталася сутичка. Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив у одного із дорослих чоловіків у сумці зброю, вихопив її і здійснив прицільний постріл у потерпілого. У цей час інші особи  із компанії групи молодих людей наносили удари іншому чоловіку, який від отриманих тілесних ушкоджень втратив свідомість.  Чоловік, який отримав вогепальне поранення, помер на місці.

Слідчим суддею Вишгородського районного суду Київської області Рудюком О.Д. постановлено ухвалу про обрання міри запобіжного заходу неповнолітньому підозрюваному у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. 

 

Інформує прес-служба суду