flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вишгородський районний суд Київської області відзначив Міжнародний день захисту дітей

01 червня 2020, 13:56

З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей у приміщенні Вишгородському районному суді Київської області відбувся захід, до якого долучилися діти співробітників суду та влаштували флешмоб малюнків на тему «1 червня – День захисту дітей!».

Роботи  учасників флешмобу були представлені в арт-виставці в приміщенні Вишгородського районного суду Київської області.

Співробітники суду подякували учасникам за проявлену ініціативу та творчий запал. Всім учасникам проекту були вручені подарунки.

 

 

Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно  01 червня більш ніж у 30 країнах світу.

 

Пам’ятаємо, діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства!

 

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими , адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій!

 

Інформує пресслужба суду