flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зручне ознакування як складова клієнтоорієнтованості суду – плани на майбутнє

09 липня 2020, 10:23

  Відбувся круглий стіл: «Зручне ознакування як складова клієнтоорієнтованості суду», де представники судової влади, міжнародні експерти та представники громадських організацій вели дискусію та планували спільні дії в покращенні доступу до правосуддя та роботи судової системи України.

  Разом з міжнародними та національними експертами Проєкту ЄС «Право - Justice»  представники Прес-служби Ради суддів України , Державної судової адміністрації України,  модельних судів та громадських організацій обговорили шляхи покращення інформаційної доступності судів та підвищення рівня їх візуальної системи навігації.

  До заходу також долучились наші представники від Вишгородського районного суду Київської області, як модельного суду  Проєкту ЄС «Право - Justice» Ініціативи Модельні суди.

  Презентація міжнародної експертки Ірини Урумової « Досвід країн ЄС щодо навігації приміщень та ознакування з урахуванням потреб різних категорій населення»  викликала особливий захват та бажання наявності такої єдиної системи ознакування по всіх судах України в найблищому майбутньому

 

 

 

  Захід проходив у режимі відео конференції за допомогою додатку Zoom.

 

  За повідомленням прес-служби суду