flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Покращення доступу до правосуддя, зовнішня комунікація суду

18 серпня 2020, 12:33

  Планування, розробка та впровадження у Вишгородському районному суді Київської області конкретних заходів для поліпшення доступу громадян до правосуддя включає в себе послідовне визначення стандартних експлуатаційних процедур працівників суду по покращенню умов перебування відвідувачів у суді.

  Щороку Вишгородським районним судом Київської області затверджується Комунікаційна стратегія роботи на рік.

  Комунікаційна стратегія роботи суду за 2020 рік розроблена на основі Концепції комунікації судової влади України, Стратегії розвитку судової системи України на 2015 -2020 роки та посібника Ініціативи «Модельні суди» Проекту ЄС «Право-Justice».

  В рамках реалізації реформ в секторі правосуддя та втілення ідеї створення моделі зразково суду  Проектом ЄС «PRAVO-JUSTICE» спільно з партнерами Проекту Консультативною місією Європейського Союзу, Вищою радою правосуддя, Державною судовою адміністрацією України, Вишгородський районний суд Київської області обрано для участі в Ініціативі «Модельні Суди».

Судом проводиться низка заходів спрямованих на виконання Комунікаційної стратегії роботи Вишгородського районного суду Київської області та впровадження рекомендацій Ініціативи «Модельні суди» Проекту ЄС «Право-Justice», для підвищення рівня надання судових послуг та підвищення рівня клієнтоорієнтованості.

 

 

 

 

Інформує прес-служба суду