flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення для журналістів та представників ЗМІ щодо допуску в судові засідання в період з 02.11.2020 року по 31.12.2020 року

02 листопада 2020, 16:12

   У Вишгородському районному суді Київської області запроваджено особливий режим роботи, детальніше за посиланням «Оголошення для учасників справ щодо запровадження особливого режиму роботи суду з 2 листопада 2020 року».

  Так, в період з 02 листопада 2020 року по 31 грудня 2020 року розгляд справ за участі учасників судового процесу зупинено та припинено їх пропуск до залів судових засідань на час вжитих заходів.

  Зазначені обмеження не стосуються розгляду невідкладних клопотань в порядку кримінального судочинства (в тому числі клопотань, розгляд яких здійснюють слідчі судді), кримінальних справ, в яких обрано або продовжено строк тримання під вартою та спливають строки тримання осіб під вартою та справ про адміністративні правопорушення, розгляд який здійснюється за обов’язкової участі особи, яка вчинила правопорушення.

  Інформуємо, що в невідкладних клопотаннях в порядку кримінального судочинства (в тому числі клопотань, розгляд яких здійснюють слідчі судді), кримінальних справ, в яких обрано або продовжено строк тримання під вартою та спливають строки тримання осіб під вартою та справ про адміністративні правопорушення, розгляд який здійснюється за обов’язкової участі особи, яка вчинила правопорушення журналісти та представники ЗМІ зможуть долучитись до відеоконференції судових засідань в приміщенні суду на першому поверсі в залі № 2, за попереднім інформуванням про участь в таких засіданнях.

  Нагадуємо, що прес-центр Вишгородського районного суду Київської області не здійснює акредитацію журналістів та представників ЗМІ на виконання вимог Закону, однак просимо Вас дотримуватись правил пропуску до приміщення суду, перебування в приміщенні, судових засіданнях та дотримуватись тимчасових правил особливого режиму роботи суду в період з 02 листопада 2020 року по 31 грудня 2020 року.

  З метою забезпечення належного рівня інформування громадськості через журналістів та представників ЗМІ про діяльність суду та рух справ, що мають підвищений суспільний інтерес просимо за додатковою інформацією звертатись до прес-секретаря  суду – Вікторії Ніколаєнко, тел. (04596)-26-170, (04596)-22-710 е-mail: inbox@vsh.ko.court.gov.ua; inbox-uzagalneny@vsh.ko.court.gov.ua .

 

  Інформує прес-служба суду