flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перевірка оригіналу або електронного документу, що посвідчує особу – невід’ємна частина правил пропускного режиму Служби судової охорони

12 січня 2022, 16:40

  В забезпечення дотримання спільного наказу Державної судової адміністрації України та Служби судової охорони «Про затвердження Примірних правил пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи правосуддя та на їх територію транспортних засобів» від 30.01.2020 року  № 43/61 та Правил пропуску осіб до приміщення Вишгородського районного суду Київської області та на його територію транспортних засобів затверджених наказом голови суду від 06.04.2020 року № 2о додатково інформуємо про основні аспекти пропускного режиму до Вишгородського районного суду.

  Пропускний режим в суді забезпечується працівниками Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.

  Ідентифікація осіб здійснюється шляхом перевірки працівниками Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області документу, що посвідчує особу (паспорта громадянина України, паспорта громадянина для виїзду за кордон, службового посвідчення, посвідчення адвоката України, національного посвідчення водія України, пенсійного посвідчення, іншого офіційного документа, що містить фотокартку особи та печатку установи, яка видала документ) з можливим використанням також мобільного додатку «Дія» (за умови наявності технічних засобів, призначених для встановлення достовірності відображення в електронному вигляді інформації).

  Просимо громадян при плануванні візиту до суду враховувати вимогу наявності при собі документу, що посвідчує особу або встановленого на смартфон додатку «Дія» з приєднаним документом.

  За обставин не можливості ідентифікувати особу їй може бути відмовлено в допуску до приміщення суду.

 

  Інформує пресслужба суду