flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Порядок отримання відмітки про участь у судовому засіданні для пред'явлення за місцем роботи

18 січня 2022, 17:15

  Учасники справи повідомляються про дату, час та місце розгляду справи судовою повісткою за поштовими адресами та через підсистему «Електронний суд».

  За письмовою заявою учасника повідомлення про дату, час та місце розгляду справи може здійснюватися з використанням засобів мобільного зв’язку.

  Крім того, судові повістки активовані на базі додатку «Дія».

  Пред’явлення за місцем роботи судової повістки про виклик до суду є належним звільнення працівника від роботи у зазначений день та час.

  В разі виникнення необхідності пред’явити докази участі у судовому засіданні учасник справи може звернутися до секретаря судового засідання для проставлення відміток про початок та завершення відповідного судового засідання, з урахуванням відомостей протоколу засідання.

  Так, належним підтвердженням участі у судовому засіданні для роботодавця є:

  • відмітка про дату проведення судового засідання у судовій повістці;
  • відмітки про час початку та завершення судового засідання;
  • зазначення посади, прізвища, ім’я, по батькові та підпис уповноваженої особи суду;
  • скріплення печаткою суду «Для довідок».

  Скріплення печаткою «Для довідок» здійснюється в Інтегрованій рецепції Вишгородського районного суду Київської області, з урахуванням графіку роботи суду.

  За відсутності можливості в учасника справи по завершенню засідання отримати відмітки на підтвердження участі в засіданні, можна звернутись до суду з відповідною заявою, яку направити на поштову адресу: 07301, м. Вишгород, вул. Кургузова, 7 / електронну адресу: inbox@vsh.ko.court.gov.ua  / підсистему «Електронний суд».

  По завершенню формування підтвердження участі у судовому засіданні секретарем, відповідальний працівник Інтегрованої рецепції, за наявності вказаних в заяві контактів, додатково скоординує заявника щодо дати та часу отримання запитуваних відміток до повістки.

 

  Інформує пресслужба суду