flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник Вишгородського районного суду долучився до участі в курсі НАЗК «Конфлікт інтересів: треба знати!»

26 грудня 2017, 12:56

  26.12.2017 року завершився курс «Конфлікт інтересів: треба знати!», який проводився Національним агентством з питань запобігання корупції на базі громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus».

  З метою підвищення рівня знань в напрямку курсу, отримання практичних навичок запобігання, розпізнавання конфлікту інтересів та ознайомлення з аспектами правозастосування, до вказаного курсу долучився представник Вишгородського районного суду Київської області.

  Так, курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» тривав дві неділі, в період з 09.12.2017 року по 26.12.2017 року та включав в себе 2 блоки, з урахуванням тестів (проходження по завершенню ознайомлення з блоками), практичних кейсів та творчих завдань.

  При проходженні курсу учасники мали змогу ознайомилась, зокрема з: загальними положеннями про конфлікт інтересів, алгоритмом дій у зв’язку із виникненням конфлікту інтересів, алгоритмом дій керівника у зв’язку із виникненням у підлеглої особи конфлікту інтересів, запобіганням конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю в особи підприємств чи корпоративних прав, окремими видами обмежень, пов’язаних із конфліктом інтересів, аспектами правозастосування законодавчих вимог щодо забезпечення доброчесної поведінки осіб на яких поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції».

  Крім того, учасники мали змогу протягом проходження навчання ознайомлюватись з відео-лекціями курсу та долучатись до обговорення цікавих питань на форумі курсу з учасниками та викладачами.

  По завершенню даного курсу представник Вишгородського районного суду Київської області набрав необхідну кількість балів та отримали сертифікат про проходження курсу «Конфлікт інтересів: треба знати!».

 

  Інформує прес-секретар Вишгородського районного суду Київської області