flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Користуйтесь можливостями «Електронного суду», SMS – розсилки та е-mail обміном

21 вересня 2021, 17:59

  На сьогодні кожен учасник справи має можливість обрати альтернативний метод отримання поштової кореспонденції від Вишгородського районного суду Київської області.

 

  Можливості електронного обміну дозволять пришвидшити процедуру підготовки справ до розгляду та в зручний для Вас спосіб отримати кореспонденцію.

 

  Так, при подачі позовної заяви до суду, під час розгляду справи та після закінчення її розгляду Ви можете подати заяву про отримання повідомлень про виклик до суду SMS та отримання процесуальних документів через підсистему «Електронний суд» або на е-mail.

   

  Інформуємо, що у Вишгородському районному суді Київської області окрім альтернативи поштовому листуванню з відвідувачами суду та учасниками справ діє Програма спільних дій по обміну електронними документами між судом та державними органами міста Вишгород.

 

  Подача заяв  про обрання способу інформування про виклики та отримання процесуальних документів через підсистему «Електронний суд» або на е-mail є обов’язковою на виконання норм процесуального законодавства та є належним повідомленням.

 

  Такі заяви потребують доказів на підтвердження особи заявника шляхом надання копій документів, що посвідчують особу, або підписання документів електронним цифровим підписом.

 

  Більше інформації в оголошеннях «Користуйтесь можливостями веблистування з судом», «Як з власного гаджету слідкувати за рухом справи» та «Дистанційне ознайомлення з матеріалами справи - інфографіка»

 

  Інформує пресслужба суду